Camping omgeving Deventer en Zwolle Overijssel

Camping Het Klaverblad is dé camping van Overijssel als u zoekt naar gastvrijheid, gemoedelijkheid en persoonlijke service.

(Voor juli geldt 7=6)

Wat bieden we?

Camping in Overijssel (1)

Camping omgeving Deventer en Zwolle Overijssel.

Gastvrijheid, gemoedelijkheid en persoonlijke service dat kenmerkt het Klaverblad in de provincie Overijssel. Onze minicamping is uitermate geschikt voor de actieve 50+. Zij kunnen hier goed tot rust komen en tegelijkertijd genieten van de ruime comfort plaatsen die van alle gemakken zijn voorzien. Een prachtige kampeerplaats in de omgeving van Deventer en Zwolle. Onze kleine minicamping is gelegen in Overijssel tussen de dorpen Olst en Wijhe in het kleine dorp Den Nul. De omgeving van de camping tussen Deventer en Zwolle kenmerkt zich als een zeer afwisselend omdat het landschap bestaat uit bos, weilanden, waterpartijen,  landgoederen en natuurlijk de IJssel.

Het Klaverblad is centraal gelegen tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle. Ook de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug zijn op fietsafstand te bereiken. Daarom maakt dit onze minicamping geliefd bij wandelaars en fietsers. Er is een uitgebreid fietsroutenetwerk, de zogenaamde knooppunten routes. Wij hebben zelf een groot aantal fietsknooppuntroutes samengesteld die vrij te gebruiken zijn. Ook het wandelnetwerk is groot, u kunt starten vanaf Het Klaverblad of vanaf het IJsselinfo centrum.

Een plek reserveren op Camping Het Klaverblad?

We zijn aangesloten bij: