Over de camping

Minicamping in Overijssel in de Sallandse IJsselvallei.

Minicamping in Overijssel in de Sallandse IJsselvallei. Rustige en ontspannen kamperen in het Sallandse Overijssel! Dus dan is comfort kamperen op minicamping Het Klaverblad in het Sallandse Overijssel een goede keuze. Het Klaverblad ligt tussen de plaatsen Olst en Wijhe en tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle.

Onze minicamping is bij In het groen (voorheen VeKaBo, Vereniging Kampeer Boeren) en charmecamping aangesloten. Omdat alle ruime kampeerplaatsen ongeveer 120m2 groot zijn en voorzien zijn van een verharde ondergrond, water, riool en elektro aansluiting zijn het comfort kampeerplaatsen . Alle plaatsen hebben een standaard elektro aansluiting van 10 Ampere en zijn uitbreidbaar tot 16 Ampere. Verder kunt u bij camping het klaverblad gratis gebruik maken van ons wifi netwerk.

Comfort kamperen

Minicamping Overijssel in de Sallandse IJsselvallei Het Klaverblad beschikt over een verzorgd en luxe sanitairgebouw. Bovendien ligt de camping vrijwel direct aan het natuurgebied de Duursche Waarden en de IJssel. Op de ruime comfort kampeerplaatsen voorzien van water, stroom en rioolaansluiting voelt u zich direct thuis. Bovendien kunt u kiezen voor de ochtend zon, avond of hele dag zon.

minicamping in het Sallandse Overijssel

Veluwe en Sallandse Heuvelrug

Minicamping Overijssel Het Klaverblad is geopend van 1 april tot 1 oktober. Fietsen, wandelen, genieten van de prachtige omgeving in Overijssel. Het is vooral ontdekken en genieten in de streek Salland de IJssel-vallei. Zelfs de bossen van de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug zijn op fietsafstand. En dat voor aantrekkelijke kampeertarieven op een minicamping in Overijssel met uiteraard verzorgd sanitair.

Verder beschikken wij over een horecaruimte (bar) met 2 terrassen waarvan 1 overdekt, jeu de boulebaan en een prachtige visvijver.

minicamping in het Sallandse Overijssel

Wat we bieden?

We zijn aangesloten bij

Een plek reserveren op Camping Het Klaverblad?