Camping Sallandse Heuvelrug

Camping Sallandse Heuvelrug is camping Het Klaverblad. De echte natuur liefhebber vermaakt zich uitermate in het gebied rondom de camping. Want Salland is een geweldige streek als je van wandelen, fietsen en de natuur houdt.

Salland is een streek met gezellige dorpen en de oude Hanzestad Deventer. Een streek met monumentale boerderijen, statige landhuizen, romantische kastelen en gerestaureerde molens. Een authentiek stukje Nederland waar het goede bewaard is gebleven met een geheel eigen charme en karakter. In Salland is veel afwisselende natuur. De weidse uiterwaarden, een prachtig coulisselandschap en een bosrijke heuvelrug, mooie natuurreservaten en bloeiende heidevelden. Minicamping Het klaverblad is midden in deze streek gevestigd.

camping sallandse heuvelrug

Salland Fietsland

Salland is bij uitstek geschikt om te fietsen. Zoveel verschillen aan landschappen binnen fietsbereik; langs de rivier de IJssel tussentijdse oversteken via pontjes en fietsveren en genieten van de prachtige uiterwaarden en vergezichten. Fietsen over het platteland, fraaie boerderijen, koeien en schapen in de wei en landwinkels met streekproducten. Cultuur beleven langs de Sallandse landgoederen, deelnemen aan de Kunstfietsroute in Okkenbroek of de Theaterfietstocht in Olst en Wijhe. Per fiets de prachtige monumentale stad Deventer verkennen. Vanaf camping Het Klaverblad is dit allemaal te beleven.

Camping Sallandse Heuvelrug

Op cultuurhistorisch gebied valt er in Salland veel te ontdekken. Door de rijke geschiedenis zijn er mooie monumenten bewaard gebleven. Ontdek de vele landgoederen in Salland met de bijbehorende landhuizen en havezaten. Ontdek de geschiedenis van Salland en haar oude gebruiken in één van de vele musea of oudheidkamers.

Gastvrije horeca

Bij een gastvrij Salland hoort ook een gastvrije Horeca. Een kop koffie met een lekkernij, een drankje, heerlijke ijsgerechten of lekker uit eten: Salland heeft u veel te bieden en alles wordt geserveerd met Sallandse gemoedelijkheid. Voor een weekendje weg of meer, zijn er vele mogelijkheden. Voor u alleen, met zijn tweeën, het hele gezin maar zeker ook met een grote groep. Heerlijk kamperen op minicamping Het Klaverblad, een knus hotel, een vakantiewoning of een appartement of een gezellige groepsaccommodatie: u zegt het maar. Mogelijkheden en keus volop. Salland heeft veel te bieden en het bruist van activiteiten. Grootschalig massa toerisme zult u hier niet aantreffen maar wel een rijk gevarieerd kleinschalig aanbod. En dat is nou net onze kracht.

Wat we bieden?

We zijn aangesloten bij

Een plek reserveren op Camping Het Klaverblad?