Prachtig gelegen in het coulissen landschap tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle ligt in het kleine dorpje Den-Nul gemeente Olst-Wijhe onze vakantiewoning. De vakantiewoning is gelijkvloers en ruim 122m2 groot voorzien van vloerverwarming en bestaat uit een woonkamer, keuken, gang, apart toilet, badkamer en 2 slaapkamers. Verder heeft de vakantiewoning een groot terras met uitzicht over de visvijver en landerijen. Onze vakantiewoning is geschikt voor adults only en niet geschikt voor mindervaliden. Geen huisdieren en rookvrij.

Prijs

Vanaf € 100,- per nacht. SVR leden €5,00 korting per nacht (vanaf 6 nachten)
Borg: € 100,- (contant)
Klik hier voor de algemene voorwaarden vakantiewoning

Aankomst vanaf 15:00 en vertrek tot 10:00 uur.

Inclusief
Exclusief

Omgeving

Duursewaarden en IJssel

De mooiste bezienswaardigheden in het dorp

Je hoeft je geen seconde te vervelen tijdens je verblijf in dit charmante dorp in Overijssel. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Museum Oud Keukengerei. Deze woonboerderij staat boordevol oude keukenapparatuur, voorwerpen die je nog nooit eerder hebt gezien. Het dorp zelf is onder bekend vanwege een tweetal molens, namelijk de Bökkers Mölle en de Molen van Boks. Bijzonder zijn ook de aardehuizen. Deze woningen zijn zelfvoorzienend en gemaakt van tweedehands bouwmaterialen.

Wandelen en fietsen in de Sallandse streek

Olst leent zich uitstekend voor lange wandelingen of avontuurlijke fietsroutes. De IJsselzone ter hoogte van Wijhe is één van de mooiste locaties langs de IJssel. Ontdek je graag per fiets de gemeente Olst-Wijhe? Fiets dan de 12-kernen fietsroute die de verschillende dorpen met elkaar verbindt. Uiteraard ontkom je niet aan bezoek aan Salland, de mooiste streek van de provincie Overijssel. Salland kenmerkt zich door heidevelden en bossen en is een geliefd terrein voor bijvoorbeeld mountainbikers. In dit gebied kun je daarom heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden.