Camping seizoenplaatsen

Camping seizoenplaatsen 1 april tot 1 oktober 2024. Voor 2024 zijn er op dit moment geen seizoenplaatsen meer beschikbaar. (voor belangstelling graag contact opnemen 0613246136)

Seizoenplaatsen zijn er weer vanaf 1 april 2024.  Alle camping seizoenplaatsen zijn ruim 100 tot 130 m2 groot, verhard en zijn allemaal comfortplaatsen. Er is riool, elektra en een watertappunt aanwezig. U betaald maar  € 1200,- .

Camping seizoenplaatsen

Dit tarief geldt voor maximaal 2 personen, caravan en 1x auto. Wifi gratis.

Bij de seizoenplaats is inbegrepen:

Bij de seizoenplaats is niet inbegrepen:

camping seizoenplaatsen

Alle eventuele camping seizoenplaatsen hebben een eigen energiemeter, u betaald aan het eind van het seizoen de verbruikte energie € 0,60 per KWh. Verder werken wij met het zogenaamde Camp card pasje, dit is een pasje vergelijkbaar met een bankpasje, deze kunt u bij de receptie opwaarderen. Met dit pasje kunt alles doen, douchen, warmwater gebruiken, wasautomaat en droogtrommel gebruiken. Het is een eerlijk systeem u betaalt wat u gebruikt dus nooit teveel.

Party tenten, feesttenten en dichte windschermen niet toegestaan. Extra luifel mag niet gesloten zijn. Bij afwezigheid mogen de gordijnen in de voortent niet gesloten zijn. Onderverhuur in overleg met de beheerder.

 

Wat we bieden?

We zijn aangesloten bij

Een plek reserveren op Camping Het Klaverblad?